Warning: Undefined array key "orgid" in /data/www/competentiespiegel.nl/www/disclaimer1.php on line 7 Competentie Spiegel.nl

Persoonlijke-, Team- én Organisatieontwikkeling
door gerichte feedback !

terug
DISCLAIMER

CompetentieSpiegel.nl is eigendom van Naber Job Consult www.naberjobconsult.nl. Naber Job Consult staat sinds 1998 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 01080773,
Gemeenteplein 35, 8442 MB te Heerenveen.

Voor eventuele onvolkomenheden is de eigenaar op geen enkele wijze aansprakelijk. Zakelijke voorwaarden voor het gebruik van de CompetentieSpiegel.nl worden altijd vooraf afgesproken

Recht op restitutie van de overeengekomen zakelijke vergoeding geldt indien de website 5 x 24 uur onbereikbaar is gebleken.

De eigenaar van Naber Job Consult hebben toegang tot individuele details en kunnen contact met u opnemen indien daartoe aanleiding bestaat bv op verzoek door de medewerker / kandidaat.

Privacy-beleid.

Naber Job Consult wil het recht op privacy bij het gebruik van internet waarborgen en doet er alles aan om er voor te zorgen dat uw informatie alleen gebruikt wordt voor de doeleinden zoals u bedoeld. Als wij ons privacy-beleid veranderen, dan worden deze veranderingen hier vermeld.Vragen en klachten.

Als u vragen, verzoeken, bezwaren of opmerkingen heeft over ons privacy-beleid, dan kunt u ons een e-mail zenden op info@naberjobconsult.nl of ons bellen op 0513-648228 om met medewerkers te spreken.

Alle e-mail verzonden vanuit www.competentiespiegel.nl wordt zowel bij binnenkomst als bij uitgaan gecontroleerd op computervirussen.Toegang.

Er zijn vier manieren om toegang te krijgen tot de CompetentieSpiegel.nl:

 1. Beheerder.
  Deze functionaris, doorgaans afdeling P&O, ontvangt van de eigenaar logingegevens. Namens de organisatie kent deze managers toe, die daarmee, namens de organisatie, gebruik kunnen maken van de CompetentieSpiegel.

 2. Manager / leidinggevende / coach.
  Deze functionaris kan één of meerdere medewerk(st)ers uitnodigen voor deelname als medewerker / kandidaat. Alleen met instemming van de medewerk(st)er, te bevestigen per e-mail, kan de manager / leidinggevende / coach digital inzage krijgen in de feedbackscores.

 3. Medewerker / kandidaat.
  Een uitgenodigde medewerker ontvangt als enige de unieke logingegevens, waarmee hij/zij de Zelf-feedback vragenlijst kan starten. Daarna kunnen feedbackgevers worden uitgenodigd en resultaten worden vergeleken. Aansluitend kunnen worden toegevoegd: conclusies, afspraken en evaluaties. De medewerker / kandidaat kan de manager / leidinggevende / coach digital inzage geven in de feedbackscores.

 4. Feedbackgever.
  Op initiatief van de medewerker / kandidaat wordt een Feedbackgever uitgenodigd middels een automatisch gegenereerde e-mail. Over de gegeven feedback kan de Feedbackgever een print maken.

Heerenveen, 25-09-2013